banner
banner banner banner

Waarschuwing voor Internet Explorer versie 6 gebruikers

U gebruikt een verouderde, onveilige browser. Het is daarom mogelijk dat onderdelen niet correct worden weergegeven. Wij raden u aan om te uw browser te upgraden naar Internet Explore versie 7 of hoger, of over te stappen op een andere browser.Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Zoeken:

Puppy Party

Al meer dan 10 jaar organiseren wij elke maand een Puppy Party. Alle puppies die die maand geent zijn krijgen automatisch een uitnodiging, maar natuurlijk zijn andere puppies ook van harte welkom.
Een nieuwe pup in huis betekent voor veel mensen een enorme verandering en aanpassing. Hoe goed voorbereid ook, veel mensen realiseren zich niet echt wat er allemaal bij komt kijken. Tijdens de puppy party die allereerst bedoelt is om uw pup de kans te geven onze kliniek op een prettige manier te ervaren, nemen wij ruim de tijd wat dieper in te gaan op zaken die bij het reguliere consult niet aan de orde komen. Voor de puppies is het echt een feestje. Ze mogen loslopen in de wachtkamer en spelen met soortgenootjes van dezelfde leeftijd. Rustige, een beetje de kat uit de boom kijkende, pupjes zie je loskomen door de interactie met de speel maar mee alles is leuk instelling van de wat vrijere pupjes. Deze socialisatie is heel belangrijk ook in het latere contact met de dierenarts. Naast wetenswaardigheden over voeding (wat wel en wat niet), verzorging (vacht,nagels,gebit), gezondheid (vaccinatie, parasietenpreventie, voorkomen van ziektes) en opvoeding (zindelijkheid training, socialisatiefasen, hond en kind) is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht u niet inde gelegenheid zijn een Puppy Party te bezoeken dan kunt u natuurlijk ook met al uw vragen terecht op het eerste puppyconsult.


Puppy Begeleiding

Naast de Puppy Parties bieden wij ook een individuele puppy begeleidig aan. Net als de party zijn hier geen kosten aan verbonden en is het vooral bedoeld om uw pup een goede start te geven in zijn contact met onze praktijk. Tijdens de deze maandelijkse puppy consulten wordt de pup gewogen en nagekeken door onze assistente. Het wisselen van het gebit en de groei van uw pup worden gecontroleerd. Indien nodig worden de nageltjes geknipt en de oren gecontroleerd. Het ontworm schema wordt doorgesproken en voedingadviezen kunnen worden gegeven.

De puppies hadden duidelijk veel lol tijdens de puppyparty

puppyparty puppyparty puppyparty