banner
banner banner banner

Waarschuwing voor Internet Explorer versie 6 gebruikers

U gebruikt een verouderde, onveilige browser. Het is daarom mogelijk dat onderdelen niet correct worden weergegeven. Wij raden u aan om te uw browser te upgraden naar Internet Explore versie 7 of hoger, of over te stappen op een andere browser.Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Zoeken:

Gewichtcontroles

Overgewicht is bij onze trouwe viervoeters net zo'n probleem als bij ons. Genetische aanleg speelt natuurlijk een rol (je ziet meer zware labradors dan visla's) en ook sterilisatie en castratie hebben grote invloed op de stofwisseling. Maar meestal is afvallen toch een kwestie van minder calorien eten en meer calorien verbruiken.
Hulp mideel hierbij kan een speciaal dieet zijn , zodat uw huisdier toch in zijn eetbehoefte wordt voorzien en gedoseerd afvalt.

U kunt altijd lanskomen om uw dier te wegen. Of een afspraak maken met Susan voor een gratis gewichtcontrole. Als gediplomeerd voedingsconsulente kan zij u extra tips geven en het gewichtverloop in kaart brengen om te zien of het afvallen niet te snel of te langzaam gaat. Met behulp van een speciaal computerprogramma kan zij voor u berekenen hoeveel uw dier mag eten afhankelijk van zijn gewicht en activiteitniveau.