banner
banner banner banner

Waarschuwing voor Internet Explorer versie 6 gebruikers

U gebruikt een verouderde, onveilige browser. Het is daarom mogelijk dat onderdelen niet correct worden weergegeven. Wij raden u aan om te uw browser te upgraden naar Internet Explore versie 7 of hoger, of over te stappen op een andere browser.Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Zoeken:

Antiparasitaire middelen

Ontwormmiddelen

Er zijn vele soorten ontwormingsmethoden. Pillen, vloeistoffen, druppels in de nek, pasta's etc. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met welke wormen worden aangepakt. Er zijn middelen die alleen lintwormen of alleen spoelwormen doden maar ook die beide doden of tevens tegen giardia werken. Laat u door onze assistentes voorlichten wat voor uw huisdier het meest geschikt is.

Antivlooienmiddelen

Een goede vlooienbestrijding beperkt zich niet tot het individuele dier maar moet altijd alle huisdieren en ook de omgeving betreffen. Er zijn diverse mogelijkheden varierend van tabletten, injecties, spray's tot druppels in de nek. Sommige producten beperken zich tot vlooien terwijl andere ook teken, wormen en mijten doden. De werkzaamheid varieert per product en per parasiet.
Onze assistentes zullen u graag adviseren wat voor uw huisdier de beste keuze is.