> Nieuws
DAC Noordwolde
Kliniek voor huisdieren
Nieuws


WERELDDIERENDAG

4 OKTOBER Knuffelspreekuur bij het DACElke Dag Dierendag maar 4 Oktober net een beetje meer.
Uit onderzoek blijkt dat vier op de tien Nederlanders hun huisdier op 4 oktober verwennen met een lekker hapje. Bijna een kwart geeft zijn dier extra aandacht en 13 procent verrast hond, kat, konijn of kanarie met een nieuw speeltje. Hieruit blijkt dus dat maar weinig huisdieren echt worden vergeten op deze dag.

Tijdens de week van het huisdier in mei hielden wij een speciaal knuffelspreekuur. Dit was zo�n succes dat 4 oktober wederom een knuffelspreekuur wordt gehouden.
Beren, zeehonden etc. zullen door onze dierenartsen Wytske en Sanne worden onderzocht en behandelt.
Van 15.30 tot 16.30 zijn kinderen welkom met hun favoriete knuffel. Natuurlijk mogen ze ook een �echt� huisdier meenemen voor een gratis consult.Overige Herfst Acties Bij het DAC Noordwolde

Wij hebben ter ere van dierendag in oktober meerdere acties.

Chipactie
Door samenwerking met de dierenbescherming is het mogelijk om het chippen van hond en kat weer te promoten.
Chippen en Registreren de hele maand oktober voor slechts 16.00 euro en de eerste 25 aanmeldingen op 4 oktober zullen zelfs gratis worden gechipt en geregistreerd.

Konijnen entactie.
Woensdag 6 oktober kunnen konijnen tegen verlaagd tarief van 15 euro (normaal 17.50) worden aangeboden voor hun jaarlijkse enting tegen myxomatose en VHD. Deze twee virusziekten zijn dodelijk voor konijnen.

Katten sterilisatie/castratieactie.
In de week van 25 � 29 oktober kunt u uw poes of kater met korting laten castreren of steriliseren. Sterilisatie poes 70 euro en castratie kater 35.00 euro. Deze actie is speciaal bedoeld voor die katten die in het voorjaar nog te jong waren en nu voor de winter toch nog krols worden.